Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011 mobilos különdíj!

2011. szeptember 08. - 14:21

És akkor elérkeztünk az utolsó díjhoz az idei Goldenblogon. Mint korábban felhívtuk a figyelmeteket, a kategóriaszavazatok mellett mobilon külön is szavazhattatok kedvenc blogotokra. Nézzük, melyik blog végzett az élen.

A mobilos szavazás egyszerű volt: a mobil böngészőjében kellett fellépni a goldenblog.hu weboldalra, és máris szavazhattatok a kedvenc blogotokra.

Bár sokszor felhívtuk a figyelmet erre a külön opcióra, és a nyeremény is igen értékes volt, viszonylag kevesen adtak le szavazatot mobilról.

A harmadik helyezett a Demotiváló blog lett 36 szavazattal, ezüstérmes a Szifon.com 49 mobilról leadott szavazattal.

A legtöbb mobilszavazatot pedig az Urban Eve gyűjtötte be. Szám szerint 85-öt. Így az Urban Eve nyerte a mobilos fődíjat: a Telenor jóvoltából egy Galaxy Tab táblagépet vehetnek át  amai Goldenblog díjátadón.

Gratulálunk és további jó mobilozást kívánunk!

Holnap jövünk vissza a Goldenblog buli képeivel és videóival. Valamint tivábbi érdekes írásokkal, melyekben a hazai blogszférát fogjuk több szempontból is mustrálni.

Kellemes őszi blogolást és blogolvasgatást mindenkinek!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.