Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Életmód kategória: kit választott a zsűri?

2011. szeptember 02. - 18:12

A Goldenblog 2011 életmód blogok kategóriája közönségszavazásának végeredménye már ismert. Most lássuk, mely blogokat választotta a szakmai zsűri a legjobb 10 életmód blognak....

A top 10 ábécé sorrendben a következő:

Ágy asztal tv, Cogito, Cycle Chic, HáziorvosblogHűtlenség ábécéje, Illatoskert, Kvinna & Mann, StílblogOrganikus Kert, Zöldbandi.

A zsűri a fenti 10-ből három blogok külön is kiemelt és kommentált. Ezek ábécé sorrendben a következő:

Cycle Chic

Biciklidivat, vagy divat a biciklin? Tulajdonképpen mindegy is: a Cyclechic egy trendi blog, a szó legjobb értelmében, ami éppen annyira szól lányoknak, mint fiúknak. E ezt nézegetve ráadásul az az érzésünk támad, hogy Budapest kezd jóféle világváros lenni. (Vida Ferenc)

Háziorvos Blog

Hiánypótló, az biztos, és nagyon jó ötlet. Komoly szerepet tulajdonít a megelőzésnek, illetve megpróbálja bemutatni a leggyakoribb, otthon is kezelhető betegségeket és azok kezelési módjait. (Kulcsár Hajnal)

Hűtlenség ábécéje

A hűtlenség ábécéje tabutémákról szól, és mint ilyen, valószínűleg sok embert bosszant a létezése, de aki nem gondolja úgy, hogy a egy probléma nem létezik, ha szőnyeg alá söprik, annak biztosan hasznos olvasmány. A párkapcsolati témákat sok női magazin dolgozza fel hihetetlenül naiv és ostoba módon, örülök neki, hogy ezeknek a posztoknak életszaguk van. (Kékesi Zsuzsa)

Hogy a három blog közül melyik lett a zsűriszavazás első helyezettje, a szeptember 8-ai Goldenblog díjátadón kiderül. A dobogósokkal emailben vesszük fel a kapcsolatot.

Gratulálunk minden helyezettnek és nevezettnek!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.