Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011: vasárnap éjfélig tart a szavazás!

2011. augusztus 17. - 11:06

Még mindig van bőven idő arra, hogy a közönségszavazáson változzon a sorrend.

Augusztus 21-én éjfélkor zárul az idei Goldenblog verseny közönségszavazásos szakasza. Vagyis még bőven van idő arra, hogy a kategóriákban módosuljon a sorrend. Korábban már írtunk arról, hogy a bloggerek hogyan korteskednek saját blogjuk mellett.

Szintén vasárnap éjfélkor zárul a mobilos szavazás is. Ha mobiltelefonod böngészőjében ellátogatsz a goldenblog.hu webcímre, külön is szavazhatsz kedvenc blogodra. A legtöbb mobilos szavazatot begyűjtő blog pedig egy Galaxy Tab táblagépet nyer, a Telenor jóvoltából. A mobilos szavazás amúgy még mindig teljesen nyitott. Könnyedén nyerhet bármelyik blog, mely olvasóit arra buzdítja, hogy mobilon szavazzanak rá.

A közönségszavazás persze csak az egyik része a Goldenblognak. A zsűri külön is díjazza majd kategóriánként az általa legjobbnak ítélt blogokat. A verseny menetéről itt olvashattok részletesebben.

Kellemes augusztusi blogolást és szavazást mindenkinek!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.