Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Hogyan nyerhetsz a Goldenblog 2011-en?

2011. augusztus 14. - 18:01

Több módja is van annak, hogy a szavazáson indult blogod nyerjen az idei Goldenblogon. Vegyük sorra az esélyeket...

A legbiztosabb és legkiszámíthatóbb módja a győzelemnek, ha blogod a saját kategóriájában a legtöbb szavazatot kapja. Ez nem könnyű dolog, hiszen a jelenlegi legnépszerűbb blog máris több, mint 1600 szavazattal rendelkezik. Ugyanakkor egy sor dologgal könnyen te is begyűjthetsz hasonló mennyiségű támogatót. Több blog is külön postot írt, melyben arra buzdítja olvasóit, hogy szavazzanak rá. Ez alapvetően jól működő korteskedés, hiszen olvasóiddal közvetlenül is tudatod, hogy szükséged van a támogatásukra.

Ugyanilyen hatékony tud lenni, ha blogod html kódjába beilleszted a személyre szabható widgetet. Ennek az az előnye, hogy olvasóid számára megkönnyíted a szavazást. Nekik nincs más dolguk, mint a widgetre kattintva rád szavazni. Egyes blogok ennél is tovább mentek, és minden blogbejegyzésük végére odateszik a widgetet. A hatékony korteskedés általában meg is hozza az eredményt.

Minden kategóriában zsűridíjazottak is lesznek. Vagyis az is könnyen megtörténhet, hogy bár nem a te blogod kapta a legtöbb szavazatot az adott kategóriában, a zsűri mégis a te blogodat tartja kiemelkedő teljesítménynek. Ha tehát bízol abban, hogy blogod a többiekénél érdekesebb, színvonalasabb, olvasmányosabb, érdemes reménykedned a zsűri szavazatában.

A harmadik módja annak, hogy nyerj, ha a mobilos szavazásra buzdítod olvasóidat. Mobilon eddig jóval kevesebben szavaztak, mint desktop böngészőből. Ezért a mobilos különdíj elnyerésére gyakorlatilag még mindegyik induló blognak esélye van. Nincs más dolgod, mint olvasóidat arra buzdítani, hogy mobiltelefonjuk böngészőjében keressék fel a goldenblog.hu weboldalt, és szavazzanak rád. A nyeremény egy Galaxy Tab táblagép, amit a Telenor ajánlott fel a mobilon legtöbb szavazatot begyűjtő blognak. Mint jeleztük, itt még minden telejsen nyitott: bárkinek van esélye a győzelemre.

Mint a fentiekből is látszik, nyerni mindenkinek van esélye. Ráadásul a szavazás egészen augusztus 21-én éjfélig tart. Vagyis még semmi sem dőlt el.

Bízz magadban és bízz olvasóidban! És persze további kellemes nyarat és blogolást :)

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.