Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Hatalmas versengés a top 10 blogok között

2011. augusztus 10. - 15:11

A Goldenblog 2011 közönségszavazásának aktuális eredményeit bárki követheti, élőben.

Ha szavaztál már a Goldenblog 2011-en, akkor megnézheted, hogy az adott kategória aktuálisan legtöbb szavazatot kapott blogjai hogyan állnak egymáshoz képest.

A szavazást követően a bal vagy a jobb hasáb tetején láthatod a következő kiírást:

A linkre kattinva látható az adott kategória aktuális állása:

A szavazás egészen augusztus 21-éig tart, úgyhogy még bőven van ideje mindegyik jelöltnek felérnie a top 10-be. A közönségszavazás mellett pedig a zsűri is oszt minden kategóriában díjat. Úgyhogy mindenképpen érdemes versenyezni.

Eddig viszonylag kevesen szavaztak mobilról. Pedig a mobilon leadott szavazatokért különdíjat adunk. Nincs más dolgotok, mint a mobilotok böngészőjében ellátogatni a goldenblog.hu webcímre, és szavaznotok a kedvenc blogotokra.

Rengeteg esélyetek van nyerni, valamint megmutatni blogotokat azoknak a magyar netezőknek, akik eddig még nem olvasták az írásaitokat!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.