Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Elindult a Goldenblog 2011 szavazás!

2011. augusztus 08. - 09:28

Több száz blog indul összesen 9 kategóriában. Plusz mobilon külön is lehet szavazni a legjobb idei blogra.

Rengeteg nevezés érkezett az idei Goldenblogra. Akadtak persze a nevezettek közül páran, melyek nem fértek be az idei körbe. A legtöbbjük azért nem felelt meg a versenykiírásnak, mert túlságosan fiatal blogok. A versenykiírás szerint azok a blogok indulhatnak a Goldenblogon, melyek legalább 2011 márciusa óta működnek. Rengeteg értékes blogot neveztetek, melyek ezt a kritériumot nem teljesítették. Őket szívesen várjuk vissza jövőre, a Goldenblog 2012-n!

Szintén kiestek a nevezési listából azok a blogok, melyek alapvető nyelve nem a magyar, illetve, melyek nem is blogok, hanem inkább portálok vagy termékoldalak.

Idén is rengeteg videojátékkal foglalkozó blogot neveztetek. Ezeket a blogokat a szavazás alatt nem az IT-blogok, hanem a Kult-szórakozás kategóriában találjátok.

Természetesen sok olyan blog volt, mely nem fért bele a 8 alapkategóriába. Ezek a blogok az egyéb kategóriában indulnak idén. Törekszünk arra, hogy jövőre olyan kategóriákat hozzunk létre, melyek még jobban lefedik a magyar blogoszférát. Ugyanakkor a sokezer magyar blog bekategorizálása közel sem olyan egyszerű vállalkozás: ha túl sok, túl specifikus kategória van, az öli meg a versenyt. Ha túl kevés és túl általános, akkor pedig az. Próbáljuk ebben megtalálni az aranyközéputat.

Ha neveztétek a blogotokat és az megfelel a versenykiírásnak, ugyanakkor mégsem találjátok az adott kategóriában, vegyétek fel velünk a kapcsolatot emailben, és utánajárunk a dolognak.

Ennyit az előzményekről. És akkor most induljon a szavazás. Szavazni Facebook-belépéssel lehet. Mind a kilenc kategóriában egyet-egyet szavazhattok. Plusz egy szavazatot pedig úgy adhattok le kedvencetekre, ha a mobilotok böngészőjében felkeresitek a goldenblog.hu oldalt. A goldenblog mobiloldalán leadott szavazatok alapján dől el, hogy ki lesz idén a különdíjas. A különdíj egy Galaxy Tab táblagép, melyet a Telenor ajánlott fel.

Jó böngészgetést, szavazást, játékot!

Még egy dolog: ne felejtsétek kitenni a blogotokra a szavazásra buzdító widgetet, hogy blogotok olvasói, rajongói időben értesülhessenek a szavazásról.

 

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.