Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Milyen kategóriába kerülnek például a játékblogok?

2011. augusztus 02. - 17:00

Közel 2000 blogot neveztetek az idei versenybe. Ezek töredéke nem indulhat végül az idei versenyen. Az egyik előre meghatározott szabály az volt, hogy a blognak legalább március óta kell bejegyzéseket tartalmaznia. Tehát a nagyon 3 hónapnál fiatalabb blogok csak jövőre indulhatnak a megmérettetésen. (A kritériumokat itt olvashatjátok el.)

Szintén szabály volt, hogy az adott blog leginkább magyar nyelven kell, hogy íródjon. A nevezett blogok döntő többsége meg is felelt ennek az alapkritériumoknak.

Vannak olyan nevezések is, melyek bár a kiírásnak megfelelő blogot tartalmaznak, ugyanakkor nem a megfelelő kategóriába kerültek. Ezeket most korrigáljuk. Például a gémer blogok az IT-kategória helyett a - játékoknak is fentartott - Kult-szórakozás kategóriában indulnak majd.

Számunkra is meglepő, hogy idén is rengeteg az új, olvasmányos, érdekes blog. Hamarosan, azaz augusztus 8-án indul a szavazás.

Addig is további kellemes nyarat, kevés hideg esőt, viszont termékeny blogolást kívánunk mindenkinek!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.