Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011: lezárult a nevezés! Közel 2000 blog a listán!

2011. július 29. - 07:55

Július 28-án éjfélkor lezárult a Goldenblog 2011 nevezéses szakasza. Egészen pontosan 1931 blogot neveztetek be a versenybe. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a nevezésben!

Most másfél hét szünet következik. A nevezettek listáját, kategóriákba rendezve a szavazás indulásának napján, azaz augusztus 8-án tesszük közzé. A szavazás egészen pontosan augusztus 8-án reggel 7óra 7 perckor indul. Ettől az időponttól kezdve egészen augusztus 21-éig adhatjátok le szavazataitokat.

Mindenki összesen 10-et szavazhat. Egyrészt a 9 kategóriában egyet-egyet. Plusz egy extra szavazatot is leadhat mindenki: az m.goldenblog.hu-n keresztül lehet majd leadni a mobilszavazatot. Az a blog nyeri a különdíjat, egy Galaxy Tab táblagépet, mely a legtöbb mobilról érkező szavazatot kapja.

Tehát minden blognak 3-szor lesz esélye nyerni. Egyrészt saját kategóriájában közönségszavazatokkal, valamint a zsűri szavazatával,  másrészt a mobilról érkező szavazatok alapján.

Most tehát másfél hét szünet. Augusztus 8-án jövünk vissza a nevezettek listájával, kategóriákba rendezve, és a szavazással!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.