Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011: még nem nevezték az összes magyar blogot

2011. július 18. - 19:26

Bő hét van a nevezésből hátra. Bár szépen érkeznek be a jelöltek, biztosan van még jópár blog, melyet ezidáig nem jelöltetek. Hajrá!

Július 28-án, azaz jövő hét csütörtökön zárul a Goldenblog 2011 nevezéses szakasza. Vagyis még másfél hetetek van arra, hogy kedvenc blogotokat benevezzétek a versenybe.

Csak azok a blogok nyerhetnek, melyek odaállnak a startvonalhoz. Eddig több, mint 1500 magyar blogot neveztek legalább egyszer. Tehát az érdeklődés idén is kiemelkedő, de biztosak vagyunk benne, hogy vannak még ezeken felül is jó magyar blogok. Ha tudtok ilyet, itt, a jobb hasábban benevezhetitek.

Csupán a blog nevét, linkjét kell megadni és egy kategóriát választani neki. Idén minden kategóriában közönség- és zsűriszavazás is lesz. Ezen felül pedig külön mobilon is le lehet adni szavazatot kedvencetekre.

A Goldenblogon nem csak a nyeremények, hanem az ismertség miatt is érdemes indulni. Aki indul, annak blogjára sokkal nagyobb valószínűséggel találnak rá az olvasók. Érdemes tehát velünk maradni egész nyáron, és szemezgetni a néhány hét múlva publikussá váló nevezési listából a gyöngyszemeket.

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.