Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011: még 2 hétig lehet nevezni a blogokat

2011. július 13. - 10:16

Július 7-én indult el az idei Goldenblog nevezési szakasza. Az első 6 nap alatt összesen 1175 blogot neveztetek a versenybe.

A nevezés egészen július 28-án éfjélig tart. Az a blog, melyet eddig a határidőig nem neveznek be a versenybe, nem indulhat az idei Goldenblogon.

Bármilyen blog nevezhető, mely megfelel a részvételi feltételeknek. Egy blogot csak egyszer lehet nevezni. A leadott nevezések száma nem befolyásolja a verseny végkifejletét.

Blogot nevezni itt, a goldenblog.hu-n, a jobb hasábban tudtok.

A nevezési szakasz lezárulta után egy hét szünet következik. És maga a szavazás, a verseny augusztus 8-án reggel veszi kezdetét. A verseny menetéről részletesen itt olvashattok.

Érdemes végignézni a blog.hu, a postr.hu, a blogol.hu, a blogter.hu, a freeblog.hu magyar blogszolgáltatókon futó tartalmakat. Hátha találtok náluk olyan blogokat, melyek szerintetek érdemesek arra, hogy induljanak a Goldenblogon. Természetesen bármely más tárhelyen, szolgáltatónál futó magyar nyelvű blog is indulhat. Például magyar tumblr-es vagy blogspotos blogok is bátran nevezhetőek.

Nevezzetek, lájkoljatok és vigyázzatok a kánikulával!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.