Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Melyik kategóriába nevezd a blogodat?

2011. július 11. - 14:17

Összesen 9 kategóriában versenyeznek idén a blogok a Goldenblogon. Ezek közül kell valamelyikbe besorolnod a nevezett blogodat.

Gasztroblogok. A kategória neve önmagáért beszél. A receptekkel, ételekkel, gasztronómiával foglalkozó blogodat érdemes ebben a kategóriában indítanod.

Kult-szórakozás. Ebbe a kategóriába azokat a blogokat várjuk, melyek művészetekkel, zenével, filmekkel, kultúrával vagy ezek határterületeivel foglalkoznak leginkább.

Életmód blogok. Elsősorban a szépségápolással, sporttal, egészséggel, szabadidős tevékenységekkel foglalkozó blogok jelentkezését várjuk ebbe a kategóriába.

IT-blogok. Megintcsak egy magáért beszélő kategória. Technológiával, webes témákkal, kütyükkel, geek dolgokkal foglalkozó blogok nevezhetnek ide.

Szakértői blogok. Ha egy blog egy adott szakma szakértője, és erről is ír blogjában, akkor ide nevezze be. Szakmai tanácsokkal, tippekkel, szakterületekkel foglalkozó, elsősorban szakmai közönségnek szóló blogok jelentkezését várjuk.

Hírblogok. A napi eseményekkel, közéleti témákkal foglalkozó blogoké ez a kategória. A politika, a közélet dolgait boncolgató tartalmakat várjuk ide.

Helyi.érték. Lokális témákkal, lokálpatriótáknak szóló vagy utazáshoz kapcsolódó blogok nevezhetnek ebbe a kategóriába.

Fotóblogok. Fotónaplókkal, fotózással foglalkozó blogok kategóriája.

Egyéb blogok. Ha blogod egyik fenti kategóriába sem illik, semmi baj. Az Egyéb blogok kategóriában minden más témájú blog nevezhető, amennyiben az megfelel a részvételi feltételeknek.

Nevezzetek minél több blogot, itt a goldenblog.hu-n!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.