Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Goldenblog 2011: több száz nevezés 24 óra alatt!

2011. július 08. - 08:19

A hetedik Goldenblog nevezéses szakasza július 7-én reggel 7 óra 7 perckor vette kezdetét. Az első 24 órában egészen pontosan 683 blogot neveztetek.

A nevezés - melynek feltételeiről itt olvashattok - 3 hétig tart, tehát még bőven van idő a többi kedvenc blogotokat is beajánlani a versenybe. Nincs más dolgotok, mint itt, a jobb hasábban megadni kedvenc blogotok nevét, linkjét, és egy kategóriát, amibe szerintetek a legjobban illik.

A kategóriákról a kategóriaoldalakon olvashattok részletesebben: gasztroblogok, kult-szórakozás, it-blogok, életmód blogok, szakértői blogok, hírblogok, helyi érték blogok, fotóblogok és egyéb blogok.

A versenyben való részvételre ti is buzdíthatjátok olvasóitokat. A Widget aloldalon készíthettek egyedi virtuáliis jelvényt a blogotokra, mely segít olvasóitokhoz is eljuttatni a verseny hírét.

Július tehát a nevezés hónapja az idei Goldenblogon. Augusztus 8-ától pedig indul maga a szavazás. Minden kategóriában közönség- és zsűriszavazás is lesz. Plusz különdíjat kap, akire mobilon érkezik a legtöbb szavazat. Tehát mobilon is érdemes lesz ellátogatni a goldenblog.hu-ra augusztus 8-án.

Érdemes nevezni, indulni - hiszen  ezzel blogodat potenciálisan több százezer magyar blogolvasó ismerheti meg.

A Goldenbloggal kapcsolatban tehát tényleg igaz, hogy maga a részvétel is fontos.

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.