Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Elindult a nevezés a Goldenblog 2011-en!

2011. július 07. - 08:41

Csak azoknak a blogoknak van esélyük indulni a Goldenblog 2011-es megmérettetésén, melyeket legalább egyszer neveznek is.

Kedvenc blogjaitokat itt, a jobb hasábban nevezhetitek be a versenybe »»»

Nincs más dolgotok, mint megadni kedvenc blogotok nevét, linkjét, valamint a kategóriát, amibe szerintetek a legjobban illik.

A nevezés három hétig tart. Viszont ha egy blogot ebben az időszakban senki nem nevez be, akkor értelemszerűen ez a blog nem indulhat a versenyen.

Ha kedvenc blogodat a saját oldaladon is szeretnéd népszerűsíteni, ide kattintva generálhatsz magadnak egy widgetet, melyet az oldalad html kódjába kell illesztened.

Nevezzetek és buzdítsátok ismerőseiteket is, hogy ők is nevezzék kedvenceiket, hogy 2011-ben is a legjobb blogok állhassanak oda a starthoz.

A Goldenblog 2011 menetéről itt olvashattok. Az indulás feltételeiről pedig itt emlékeztünk meg. A verseny nyereményeit ezek a cégek adják.

Az értékes nyereményeken túl lesznek meglepetés nyeremények, és természetesen egy versenyzáró buli is. Ezekről majd később, részletesen is írunk.

A lényeg most, hogy nevezzétek kedvenc blogjaitokat, hogy odaállhassanak a rajtvonalhoz augusztus 8-án!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.