Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Már csak egyet kell aludni és indul a nevezés!

2011. július 06. - 17:02

Minden együtt áll ahhoz, hogy holnap  - egészen pontosan 7. hó 7-én, reggel 7 óra 7 perckor  - elinduljon az idei GoldenBlog nevezéses időszaka.

A nevezés három hétig fog tartani. Ebben az időszakban derül tehát ki, hogy mely blogok indulhatnak idén a versenyben. A nevezéskor a blog nevét és linkjét kell majd megadnotok.

Csütörtökön reggel 7 óra 7 perckor - immár hetedik alkalommal - elindul a legnagyobb magyarországi blogverseny. Remélhetőleg idén is sok új, friss, érdekes tartalmat ismerhet meg a hazai, több százezres aktív blogolvasó közönség.

Postr, Blog.hu, Tumblr, Blogol.hu, Freeblog, Blogspot, saját domainen futó blog? Mindegy. Nevezd kedvencedet holnap reggel!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.