Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

Hamarosan indul a Goldenblog 2011 a bűvös hetes szám jegyében!

2011. július 01. - 13:33

Idén hetedik alkalommal, és a hetes szám jegyében versenyeztethetitek kedvenc blogjaitokat. A nevezés hetedik hó hetedikén, azaz jövő héten kezdődik. Menete egyszerű: megadod kedvenc blogod nevét és linkjét. Ha ez megvan, akkor pedig a listából ki kell választanod, hogy melyik kategóriába illik kedvenc blogod. Ennyire egyszerű...

Idén a következő kategóriákban lehet nevezni blogokat:

- gasztroblogok (ide kerülnek a receptekkel, ételekkel, gasztronómiával foglalkozó naplók)

- kult-szórakozás (szabadidővel, művészetekkel, zenével, filmekkel stb foglalkozó blogok)

-  IT-blogok (technológiai, webes témákkal foglalkozó blogok)

- életmód blogok (elsősorban egészséggel, szépségápolással, divattal, sportolással, szabadidós tevékenységekkel foglalkozó oldalak)

- szakértői blogok (adott témákban tippekkel, szakmai tanácsokkal, kifejezetten szakmai közönséghez szóló blogok)

- hírblogok (a napi híreket, közéleti témákat feldolgozó blogok)

- helyi.érték (lokálpatrióta, helyi témákkal vagy utazással foglalkozó blogok)

- fotóblogok (fotónaplók, fotózással foglalkozó blogok)

- egyéb blogok (minden más, ami a fenti kategóriákba nem fér be)

Milyen blogokat nevezhettek? Fontos, hogy a magyar közönségnek szóló blogokat jelöljetek. Tehát olyan webnaplókat, melyek fő nyelve a magyar.

(Idén is van egy minimális házirend, ami minden nevezettre vonatkozik: az adott blog írásai nem léphetik át a hatályos magyar törvényekben foglaltakat. A törvénysértő tartalmak mellett ugyancsak nem vehetnek részt a versenyben azok a blogok, melyek 18+-os, esetleg uszító stb tartalmakat publikálnak. Minden más blog azonban bátran versenyezhet. Akár blog.hu-s, akár tumblr-es, akár saját domaines, akár blogspotos stb.)

A Goldenblog célja, hogy a hazai blogolvasó közösség számára felmutassa a meglévő, több száz értékes magyar blogtartalmat - köztük számos új, és ezidáig kevésbé olvasott blogot is.

A nevezéseket július 28-án zárjuk le, és ezt követően indul majd a szavazás. Tehát a legfontosabb, hogy nevezzétek kedvenceiteket. És kövessétek rendszeresen a goldenblog.hu-t vagy a Goldenblog Facebook-oldalát, hogy időben értesüljetek a szavazás kezdetéről.

Kellemes időtöltést és nagyon szép nyarat kívánunk előre is!

A lényeg: július 7-én indul a nevezés itt, a goldenblog.hu-n!

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.