Az oldal használatához jelentkezz be Facebook azonosítóddal!

A verseny menete

2011. június 27. - 15:19

Nevezés

Július 7-én reggel 7 óra 7 perctől indulnak a nevezések és egészen július 28-án éjfélig fogadjuk ezeket.

A nevezésnél 3 alapvető dolgot fogunk nézni, ezek a versenyen való indulás feltételei:

- A blog minimum 4 hónapos legyen, vagyis márciusban már legyenek benne postok.

- Legyen "élő", vagyis frissüljön bizonyos időközönként. Mivel ez így eléggé megfoghatatlan, ezért úgy döntöttünk hogy minimum 10 postnak kell benne lennie.

- A blog tartalma nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Nem tartalmazhat például pornográf, kirekesztő, uszító stb. tartalmakat.

 

Szavazás

A szavazás augusztus 8-án reggel (szintén 7 óra 7 perckor) indul és 21-én éjfélig tart. Újdonság idén, hogy minden kategóriában két (egy szakmai és egy közönségzsűri) nyertest hirdetünk. Mindenki szavazhat minden kategóriában, viszont szavazni csak Facebook-belépéssel lehet.

A szavazás indulásakor fent lesz az összes induló blog. Ezek közül egyet, az általatok legjobbnak véltet kell majd kiválasztani. Fontos, hogy kategóriánként csak egy szavaztot adhattok le. Tehát a szavazás során összesen 9-szer szavazhattok: mind a 9 kategóriában egy-egy blogot.

Szavazás mobilról

A legtöbb mobilról küldött szavazatot begyűjtő blog mobil különdíjban részesül, a nyertes blogger egy Samsung Galaxy Tabbal lesz gazdagabb. A mobil szavazás során az összes nevezett blogból egyre szavazhattok, kategóriáktól függetlenül. Így az abszolút kedvenceteket részesíthetitek előnyben. A mobilról és a honlapon keresztül történő szavazás egymástól független, szavazz a honlapon és a mobilodról is!

A nyerteseket augusztus 22-én kezdjük kihirdetni. Minden nap közzétesszük egy új kategória  eredményét, külön a közönség és a szakmai zsűri által felállított rangsort. Idén sem maradunk díjátadó nélkül. Erre valószínűleg szeptember második hetében fog sor kerülni.

Ha valami nem lenne világos a nevezéssel/szavazással kapcsolatban, vagy esetleg van ötletetek hogy hol tartsuk a szeptemberi bulit akkor kommenteljetek itt, vagy írjatok nekünk a goldenblog@goldenblog.hu -ra.

 

 

A hvg.hu hírei
Dollármilliókat hozhat az árverésen George Washington alkotmánya

Akár hárommillió dollárt, vagyis átszámítva hétszázmillió forintot is megérhet egy gyűjtőnek George Washington 223 éves példánya az amerikai alkotmányból és az Emberi Jogok Nyilatkozatából a dokumentumokat júniusban árverező Christie's szerint.

Gyapjúszövetet neveztek el Václav Havelről

Skót szoknyák számára készülő gyapjúszövetet neveztek el hivatalosan az egy éve elhunyt Václav Havel egykori cseh elnökről. A névadásba Havel özvegye, Dagmar Veskrnova-Havlova is beleegyezett.

Ellopták Nadal 90 milliós óráját

Szállodai szobájából ellopták a francia nyílt teniszbajnokságon idén már hetedszer győztes Rafael Nadal méregdrága karóráját keddre virradóra.

További hírek a -n »
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.